Подобрете живота на котката си – 5 съвета

подобрете живота на котката

Едно нещо е сигурно – винаги искаме да сме сигурни, че нашите котки живеят възможно най-добре.

Подобрете живота на котката си – разберете пет лесни начина това да стане факт.

Искате тя да бъде щастлива, здрава и завинаги обичана. А когато направите това реалност, тя ще създаде прекрасна връзка с вашия космат приятел.

За щастието на нашите котки, събрахме пет лесни съвета, за да поддържате котката си щастлива, забавлявана и живееща живота си добре, за което винаги е била предназначена.

1. Запазете кутиите и чантите си

подобрете живота на котката
YouTube

Котките обичат картонени кутии и хартиени торбички. Те са забавни за изследване или за да спят в тях. Винаги помнете, че трябва да позволите на котките да играят само с хартиени торбички, защото иначе те могат лесно да се задушат с останалите. Това няма да ви струва нито стотинка, защото всъщност не трябва да купувате нищо допълнително

2. Обучение на котката

котка с номер
YouTube

Общият мит е, че котките не могат да бъдат обучавани като кучетата. Това е само наполовина вярно. Котките могат да бъдат обучени на много неща, просто не като кучетата. Обучението на котките е чудесно и за вас, и за тях. Котките могат да се научат да правят трикове и задачи, ако имате търпение да ги научите на тях. Това е забавен начин да се свържете с вашия любимец по един или друг начин.

Подобрете живота на котката, като я научите на забавни трикове!

3. Мобилни апликации

красива котка

Има много приложения, специално насочени към котките, които можете да изтеглите на телефона си. Те често използват движещи се гризачи, които котката ви може да проследява с очи или лапа.

4. Котешка телевизия

подобрете живота на котката

Някои котки предпочитат проследяването на движещи се животни на телевизионни или лаптоп екрани. Има специални клипове, направени за котки, достъпни безплатно в YouTube, но вероятно бихте могли да включите и National Geographic и да видите котката ви омаяна от движещата се дива природа.

Подобрете живота на котката като я запознаете с техниката у дома ви.

5. Котешка телевизия на живо

подобрете живота на котката

Нямате нужда от телефон, дори не се нуждаете от лаптоп или телевизор. Всичко, от което се нуждаете, е прозорец и птица. Котките абсолютно се влюбват в наблюдаването на птици или други малки животни и могат да го правят с часове наред.

Подобрете живота на котката си, за да е по-добър и вашият живот!

Гледайте тази забавна компилация от видеоклипове с котки, която може да ви накара да се забавлявате искрено!

Източник: meowpost.me

===

Искате да коментирате теми, свързани с животните? Регистрирайте се в нашия форум. Ако желаете да се похвалите с вашия домашен любимец или просто да качите интересни снимки на животински видове, можете да го направите в нашата галерия.